Design og kvalitet

finder du her hos Eyedeas designunivers


Jeg har valgt navnet Eyedeas Designunivers, da jeg kommer med en eller flere gode ideer til digital design og trykt kommunikation og startede min egen virksomheden helt tilbage i 2004 i det sydfynske. Jeg er opvokset i Tommerup på fyn og har været mange steder og dermed viderebragt mit grafiske fag siden jeg blev uddannet i 1998 i Odense. Med dine og mine drømme og vores kompetencer skaber vi sammen stilen og helhedsløsninger med visuel identitet for fremtiden. Vi appellerer til alle sanser i vores design- og indretningsløsninger til virksomhed eller private arrangementer, projekter eller hvilke koncept der skal frem på markedet.

Introducering af samarbejdspartnere


Udover at tilbyde digital kommunikation og design har jeg blandt andet samarbejde med Lasertryk, NS system og One der levere de trykte opgaver og websites i samarbejde med one og designet er udført af Anja Hansen Eyedeas Designunivers. Alt sammen for at lave det bedste til hinanden.

Papir: Lasertryk

Hos LaserTryk er ansvarlighed ikke bare snak. Vi er Svanemærkede og har en omfattende miljø- og CSR-politik og ansvar for miljøet.

Tekstil: NS System

Landets største specialist i tekstiltryk med mere en 50 års erfaring.

Website: One

Realiser din drøm online. Hjemmeside website og domain samlet i en pakke.

Design: Eyedeas

Grafisk håndværk med alt indenfor visuel formidling og design til alle trykte og digitale formater.